Ako môžeme pomôcť?

Zrušenie prístupu kolegovi

R
Autor: Robo
Aktualizováno před 6 měsíci

Ak potrebujete zakázať prístup kolegovi, ktorý bol už skôr pozvaný do tímu, môžete to urobiť cez voľbu Môj tím.

V prehľade môjho tímu vidíte všetkých Vašich kolegov, ktorých ste pozvali do aplikácie a už sú aktívni, neaktívni, alebo ešte neakceptovali Vašu pozvánku.

Kolega, ktorému chcete odobrať prístup, by sa mal nachádzať v zozname Aktívni kolegovia. Stačí si otvoriť detail kolegu a tam operáciu dokončiť pomocou tlačidla Zrušiť prístup.

Zodpovědělo to Vaši otázku?