Žiadosť o zrušenie účtu

R
Autor: Robo
Aktualizováno před rokem

Zrušením účtu prídete o všetky Vaše údaje.

Účet môžete zrušiť v nastaveniach v sekcii Profil voľbou Zrušenie účtu v spodnej časti obrazovky.

Zodpovědělo to Vaši otázku?